Fasado horizontalios žaliuzės – moderni klasika jūsų namams ar biurui

Fasado horizontalios žaliuzės – moderni klasika jūsų namams ar biurui

Fasado žaliuzės – jokia naujovė pasaulyje, tačiau Lietuvoje jos tik visai neseniai pradėjo populiarėti ir sparčiai užkariauja nuosavų namų ir biurų šeimininkų simpatijas. Tai funkcionalus, praktiškas ir modernus pasirinkimas, kuris puikiai apsaugo nuo smalsių praeivių žvilgsnių ir labai kaitrių saulės „bučinių“. Tad, jei sukate galvą, kaip savo namui suteikti modernaus žavesio ir karštomis vasaros dienomis mėgautis malonia vėsa, fasado horizontalios žaliuzės yra būtent tai, ko jums reikia. Netikite? Štai keletas priežasčių, kodėl verta jas įsigyti.

Kaip ir tradicinės vidaus horizontalios žaliuzės, taip ir šių lauko žaliuzių paskirtis yra apsaugoti patalpą nuo saulės, skirtumas tik tas, kad pastarųjų juostelės yra montuojamos iš laukinės lango ar durų pusės. Šių žaliuzių juostelės gaminamos iš aliuminio ar nerūdijančio metalo, kuris efektyviai atspindi saulės spindulius, todėl jos efektyviau sulaiko ne tik į namus besiveržiančią kaitrą, bet ir garsus ir dulkes, sklindančias nuo gatvės. Fasado horizontalios žaliuzės leidžia efektyviai kontroliuoti į patalpą patenkančios šviesos kiekį, todėl labai pravers darbo, poilsio ar vaikų  kambaryje. Be to, jos padeda sutaupyti vietos ant palangės, tai ypač turėtų patikti tiems, kurie šioje vietoje mėgsta laikyti kambarines gėles, nuotraukų rėmelius ar kitas mielas smulkmenas. Šių lauko žaliuzių juostelės gaminamos C arba Z formų.  Z forma – išmintingas pasirinkimas, kai norisi visiškai užtamsinti patalpas, jis puikiai tinka miegamajame.

Kaip ir buvo minėta anksčiau, fasado horizontalios žaliuzės yra gaminamo iš aliuminio ar nerūdijančio metalo, todėl pasižymi ilgaamžiškumu, patikimumu ir lengva priežiūra. Joms nebaisūs vėjai, sniegas, lietus ar šlapdriba. Tiesa, jei jau užsiminėme apie šaltus ir darganotus orus, reiktų paminėti, kad šio tipo žaliuzės tarnauja kaip ir šalčio barjeras, o tai reiškia, kad jos neleidžia taip greitai iš namų pasišalinti šilumai ir padeda šiek tiek sutaupyti. Puiki savybė, kai kainos už šildymą daugumai kelia baimės priepuolius.

Fasado horizontalios žaliuzės valdomos rankiniu arba elektriniu būdu – nuotoliniu valdymo pulteliu, jungikliu ar net mobiliuoju telefonu, jei namuose yra įdiegta „protingo“ ar „išmaniojo“ namo sistema. Žinoma elektriniu būdu valdomos lauko žaliuzės šiek tiek brangesnės, tačiau jų valdymas gerokai patogesnis, be to, joms suteikiama garantija, todėl nereikia baimintis, kad po pirmųjų šalnų fasado žaliuzės tiesiog sušals ir užstrigs.

Galiausiai reikia paminėti, kad fasado horizontalios žaliuzės – universalus pasirinkimas. Jas galima drąsiai montuoti ir prie plastikinių, ir prie medinių ar aliuminio langų, Jos tinka ir nedideliems, ir panoraminio tipo langams.  Be to, šios lauko žaliuzės gražiai atrodo prie įvairių namo fasado medžiagų: medžio, betono, klinkerio ir t.t. Taigi, įsigiję fasado horizontalias žaliuzes tikrai nepasigailėsite.

like

Mes dirbame visoje Lietuvoje!

stipriausi

gazele

Sekite mus

Nemokamas specialisto iškvietimas

Užpildykite formą ir mūsų meistrai Jums patogiu laiku atvažiuos į Jūsų namus ar biurą ir priims užsakymą.

Vidaus žaliuzėsIšorinės žaliuzėsRoletaiRomanetėsMarkizėsTinkleliai nuo vabzdžių
Pastabos *

X
Nemokamas specialisto iškvietimas